Search Keywords: marble, granite, quartz, Dekton, Neolith, Quartz, White, Black, kitchen worktops, vanity tops Honed, etc

Home About Us Our Work
  • Client: Café Rouge
  • Location: Hampstead and Leicester Square (Irving St)
  • Contractor: Monza Contractors
  • Designer / Architect: Afroditi Krassa
  • The Brief: Bar tops, waiter stations and round table; vanity tops in bathrooms
  • In Detail: We teamed up with commercial floor and tile specialist Tech Tile to research and source the material for this project at two branches of Café Rouge in London. Carrara quartz was chosen due to its high resistance to stain and scratches, making it ideal for a commercial environment. The stone was cut to a slim 20mm depth to echo the sleek, contemporary feel of the refurbishment with a 10mm x 5mm rebate to the front edge. Our team of expert stonemasons hand-finished the surfaces throughout to ensure a crafted, luxurious appearance.
  • Client: Payment Sense Ltd
  • Location: Notting Hill Gate, London
  • Contractor: Saulius Burdinas
  • Designer / Architect: Staffan Tollgard Design
  • The Brief: Kitchen tops
  • In Detail: PaymentSense is the UK’s largest merchant service provider, processing over £1.5billion in transactions. Their head office is located in Westbourne Studios, one of Britain’s most imaginative office and studio complexes and home to over 100 innovative small businesses, predominantly from the creative industries. The material specified for the project was white quartz, a highly resilient stone which blends well with the rest of the scheme, cut to a 20mm depth to provide a clean, contemporary finish with an immaculately crafted undermount sink cut-out. We were also asked to install vent grilles to improve air flow and ventilation.
  • Client: Café Rouge
  • Location: Chapelfield Shopping Centre, Norwich
  • Contractor: Jaysam Joinery
  • Designer / Architect: Afroditi Krassa
  • The Brief: Bar tops, waiter stations, round tables
  • In Detail: We were awarded this Café Rouge commission following our success at the two London branches. The choice of materials and execution was very similar, but this was a more challenging project in terms of access and deadlines due to the fact that this restaurant is located in a shopping centre. Our solution was to use a specialist team to work during the night to minimise disruption to trading for the client.
  • Client: EN Architects
  • The target audience for this block of inter-linked studios and one, two and three bedroom apartments is young professionals who appreciate style, comfort and functionality. We were commissioned by the architects to supply solid surfaces to the kitchen areas; flooring, and mosaic across all bathrooms. We used natural granite in addition to LG Hi-Macs, which could be adapted perfectly to the client’s requirements in terms of shape and design within a limited space./li>
  • Client: Randall & Aubin
  • Location: Brewer Street, Soho
  • The Brief: Bar tops, waiter station, marble skirting in Ladies’ and Mens’ bathrooms, regrouting on marble tables, consultancy on cleaning and maintenance of existing materials
  • In Detail: Established in 1908 as a family-owned butcher’s shop, Randall & Aubin has been a landmark restaurant in the heart of Soho for the past sixteen years. The building retains all of its original features – although naturally there are modern additions, including a mirror ball and sound system! The commission was to replace and repair most of the original marble in the restaurant. We carried out research to source the closest match to the existing look and feel of the stone: beautiful pieces of natural Carrara marble in a honed finish with a thickness of 20mm. We also produced bespoke marble skirting throughout and modified the shape of a number of existing pieces which needed upgrading.

Our work

  • Hitchcock & King
  • Suvlaki
  • Yosma
  • Alphabeta
  • berkeley homes
  • bonie gull
  • Box
  • casa di stefano
  • City University London
  • harbour hotels
  • lorne
  • randall and aubin
  • stgeorge